Apparaten en accessoires
Hartige Ratatouille Taart
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld150 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven300 g
-
water koud, plus extra voor het deeg90 g
-
zout½ tl
Topping
-
courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)350 g
-
pruimtomaten geheel (zie tip)350 g
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)190 g
-
water30 g
-
verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)10 g
-
zout plus extra voor het kruiden½ tl
-
bloem om te bestuiven
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Parmezaanse kaas, geraspt60 g
-
melk om te bestrijken
-
verse basilicumbladeren10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
622 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
3572 kJ /
856 kcal
Vetten
59 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
23 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Vanillevla met rabarber
50min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Roggebrood
Geen beoordelingen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Knolselder parmigiana
1u. 10min